Den anden dag havde jeg enormt meget lyst til at bage, men fik ikke gjort så meget ved det- så nu bagte jeg i går i stedet for.
Jeg tænkte jeg skulle prøve at bage en lækker gulerodskage, ud fra samme princip som mine hindbærmuffins, altså uden æg og særlig meget sukker.
Jeg har før lagt en opskrift op på gulerodsmuffins, men denne her er lige lidt anderledes, men synes de er helt fantastisk, og lige som jeg gerne vil have min gulerodskage :D.
Opskrift:
50 gr. grahamsmel
50 gr. hvedemel
1 tsk vanillepulver
1 tsk bagepulver
1 tsk kanel
60 gr flydende becel
40 gr Perfect fit
100 gr revet gulerod
½ lime- saft
3 spsk mælk
Jeg startede med at skrælle og rive gulerødderne, så var de klar til brug når de skal i. Herefter bladende jeg de tørre ingredienser, hvorefter becel, gulerod og mælk tilføjes. Tilsidst tilføjede jeg lige lidt limesaft, bare for at give den lidt ekstra.
Herefter i form, også i ovnen ved 200 grader, og i min ovn 35 min, gætter på i andre ovne skal den have omkring 25 min.
jeg har puttet min i muffinforme, da jeg ikke har et fad som passer ordentligt i størrelsen til sådan en lille portion, men hvis man har det kan det sagtens bages som en kage.
Jeg serverede en fromage fraise med vanillesukker til, var meget lækker med lidt ved siden af, her kunne man også lave en rigtig topping til en gulerodskage, var bare ikke lige mit ønske den her gang.
God fornøjelse!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar