Om det lille hygge køkken

Jeg elsker at lave mad, og bruger derfor meget tid i køkkenet. Her er det både hverdagsmad, men også kager og andet sjov. Jeg har type 1 diabetes, og derfor vil nogle opskrifter også bære præg af det, men det gør dog ikke at der ikke også vil være almindelig opskrifter.

fredag den 1. november 2013

Tyrkisk pølse m. tomat

Jeg skulle i dag have et lidt hurtigt måltid mellem træning og arbejde, men synes ikke lige jeg var i humør til makrel- så jeg kiggede i køleskabet, hvor vi havde to tyrkiske pølser kaldet sucuk tilbage. Det er nogle vi har købt tidligere til nogle andre retter, men havde nogle tilbage. 

Man kan lave mange gode ting med dem, da vi var på ferie, skar vi dem i skiver, stegte dem på panden- også i sandwich med tomat, agurk, en god feta og noget godt brød- det er en super lækker let sandwich. 

Men i dag prøvede jeg noget nyt- en hurtig ret på panden:

1 pølse
1/2 rødløg
1 tomat
1/4 peberfrugt
1 1/2 spsk solsikkekerner
Drys paprika 
Salt

Start med at skær pølsen i skiver, og steg dem herefter på en små varm pande- tomat og peberfrugt skæres i tern, og rødløget skæres i skiver. 
Når pølsen er ved at være stærkt hældes tomat, peberfrugt og rødløg ned til, og når det hele er ved at være mørt tilføjes solsikkekerner, salt og paprika. Lad det stege lidt, til det hele er helt klart, og server det. 
Jeg spiste det med to skiver rugbrød- men kan også spises alene. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar