Man kan lave mange gode ting med dem, da vi var på ferie, skar vi dem i skiver, stegte dem på panden- også i sandwich med tomat, agurk, en god feta og noget godt brød- det er en super lækker let sandwich.
Men i dag prøvede jeg noget nyt- en hurtig ret på panden:
1 pølse
1/2 rødløg
1 tomat
1/4 peberfrugt
1 1/2 spsk solsikkekerner
Drys paprika
Salt
Start med at skær pølsen i skiver, og steg dem herefter på en små varm pande- tomat og peberfrugt skæres i tern, og rødløget skæres i skiver.
Når pølsen er ved at være stærkt hældes tomat, peberfrugt og rødløg ned til, og når det hele er ved at være mørt tilføjes solsikkekerner, salt og paprika. Lad det stege lidt, til det hele er helt klart, og server det.
Jeg spiste det med to skiver rugbrød- men kan også spises alene.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar