Vi havde nogle kartofler herhjemme som skulle bruges, og var ikke rigtig i humør til traditionel kartoffelsuppe eller ovn/kogte kartofler. Så jeg prøvede at blande lidt forskelligt og se hvad det endte med, og synes der endte med et godt resultat :).
500 gr kartofler
Klump ingefær
3 hvidløg
1 chili
Paprika
Karry
Salt
Olie
1 Peberfrugt
4 forårsløg
1/2 dåseHakket tomater
1 Kokosmælk
Tykstegsbøf
Jeg startede med skrælle og skære kartoflerne ud i mindre. Herefter kogte jeg dem, sådan så de var klar.
Herefter havde jeg skåret chili ud i mindre, og revet chili og ingefær.
Jeg lavede det i en wok, så jeg varmede olien og blandede både chili, ingefær, hvidløg, paprika, karry og salt. Så det blev varmet, og smagen kunne komme frem.
Herefter hældte jeg hakket Peberfrugt og hakket forårsløg i så de blev lidt bløde. Herefter blandede jeg en halv dåse hakket tomat i, og herefter en dåse kokosmælk. . Herefter lod jeg det stå lidt og koge. Herefter tog jeg den af varmen, hældte de kogte kartofler i, og lod det stå mens jeg stegte bøffen.
Da bøffen skulle hvile satte jeg retten tilbage på varmen og lod retten koge lidt ind i kartoflerne.
Tilsidst skar jeg bøffen i skiver og lagde den oven på retten.
Det endte med at blive rigtig lækkert, men kunne måske godt have tålt lidt syre, så næste gang jeg skal lave det, vil jeg nok putte lidt lime saft i.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar