En lille omgang kartoffelsuppe, til de kolde dage
Opskrift:
Suppe:
Tre forårsløg
To hvidløg
500 gr kartofler
To porre
750 ml bouillon
Klump ingefær
Salt, peber slat fløde
Topping:
Porre
Bacon
Rugbrød
Feta
Suppen: Forårsløg og hvidløg svitses af i lidt varm olie. Ingefæren skrælles og rives og puttes ned til løgene og hvidløget.
Herefter puttes kartofler, porre og boullion i gryden. Lad det stå og koge indtil kartoflerne er møre.
Når kartoflerne er kogt møre, blendes suppen til en jævn masse. Og smages herefter til med salt, pebet og lidt fløde.
Topping: bacon skæres i mindre stykker, og steges på pande til det er som ønsket. Hak det grønne af porren, og hæld det på panden sammen med baconen.
Rugbrødet skæres i mindre tern og puttes på en pande med olie og salt. De steges til de er sprøde.
Bacon, porre, rugbrød og feta blandes, og puttes på suppen i skålen.
God fornøjelse :).
Ingen kommentarer:
Send en kommentar