40 gr solsikkekerner
20 gr græskarkerner
40 gr kokosmel
10 gr sesamfrø
25 gr hasselnødder
25 gr mandler
25 gr valnøddekerner
80 gr havregryn
1 spsk perfect fit
Start med at grov hakke mandler, hasselnødder og valnødder- derefter bland det hele på bageplade eller i fad, og gik de hele 15 min ved 200 grader, eller til det begynder at tage lidt farve. Derefter tages det ud, og perfect fit drysses over og blandes i massen. Derefter gav jeg det en tur i ovnen igen i ca. 5 min.
Jeg synes resultatet blev okay, men næste gang vil jeg nok prøve at riste kernerne af på en tør pande først, da det øverste lag hurtigt fik farve.
Hvis man ikke vil bruge perfect fit, kan man bruge sukker, eller blande alting i en skål med noget flydende honning og derefter hælde det over.
Hele den portion jeg lavede indeholder ca. 60 gr kulhydrat, så hvis man tager en lille portion af gangen, så er det ikke så mange kulhydrater i en portion
Ingen kommentarer:
Send en kommentar